Vandaag is dinsdag 14 mei
Sint Bonifatius / H. Matthias
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
Katholiek Alpha Centrum
(RK Alphacentrum)

Katholiek Alpha Centrum

Website E-mail

Steenschuur 19
2311 ES  Leiden

info@rk-alphacentrum.nl

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 28 april 2014    Evangelie van 2014-04-28
begintijd19:30 uur
eindtijd22:00 uur
 titelCaFE 30+ laagdrempelige geloofsverdieping
beschrijving

In het najaar 2013 zijn wij gestart met het laagdrempelige project “CaFE 30+”. CaFE staat voor Catholic Faith Exploration – het Katholieke geloof verkennen. CaFE 1 bestaat uit een dvd-serie met inleidingen om God beter te leren kennen en biedt een goede gelegenheid om het rk-geloof op te frissen.

Wij, de coördinatoren van CaFE 30+, zijn enthousiast over deze formule; waarbij wij ons op een laagdrempelige, gezellige en ontspannen wijze verdiepen over de beginselen van ons rk-geloof en daarover met elkaar in gesprek gaan.

Op 27 januari 2014 zijn we de 4e van de 7 inleidingen gestart, die informatief, gezellig en laagdrempelig zijn. Hoewel het een cyclus is, staat elke avond op zichzelf en is het niet noodzakelijk om aan elke avond deel te nemen.

Deze avonden bieden ook een goede gelegenheid om uw medeparochianen en geloofsgenoten van buiten de eigen parochie beter te leren kennen en in een andere setting elkaar te ontmoeten.

U bent van harte welkom op deze voorlopig laatste avond:

  • 28 april 2014

in het parochiehuis van de St. Lambertuskerk, Oostzeedijk beneden 5, Rotterdam

info

(010) 412 36 90
catechese@lambertuskerk-rotterdam.nl
www.lambertuskerk-rotterdam.nl/catechese

www.rkalphacentrum.nl

organisatieKatholiek Alpha Centrum
locatieSt. Lambertuskerk - Parochiehuis - Oostzeedijk beneden 5
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl