Vandaag is dinsdag 14 mei
Sint Bonifatius / H. Matthias
 

categorie categorie Reis
reis
wanneervrijdag 26 t/m zondag 28 september 2014    Evangelie van 2014-09-26
 titelJongerenreis TaizĂ© ontmoeting Riga
beschrijving

‘Pastoorke’ Stefan Schevers onderneemt in 2014 twee reizen naar Riga (hoofdstad van Letland) waarbij hij graag mensen meeneemt.

  • 4 t/m 8 juni 2014 - Culturele uitwisseling
  • 26 t/m 28 september 2014 - Internationaal Taizé weekend

Voor jongeren tussen 16 en 35 jaar die zin hebben in avontuur en culturele uitwisseling organiseren we in september een mogelijkheid om deel te nemen aan de Taizé ontmoeting in Riga.

Duizenden jongeren komen in Riga samen. Je slaapt veelal in gastgezinnen of in parochies. Je hebt deel aan het echte leven! Zaterdagmorgen zijn er gespreksgroepen. Na het gezamenlijke middageten in het centrum van de stad kunnen deelnemers kiezen uit workshops rond thema’s als sociaal engagement in de samenleving, geloof en innerlijk leven, cultuur, kunst en andere onderwerpen. Ook het gezamenlijke avondgebed met duizenden jongeren en het avondeten zullen plaatshebben in het centrum van de stad.

Globale kosten: 250 euro per persoon.

info

(06) 24 96 70 35
pastorschevers@gmail.com
www.pastoorke.nl

locatie
plaatsRiga
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl