Vandaag is zondag 12 mei
Moederdag / Sint Pancratius
 

categorie categorie
Pasen
Kinderen bidden voor Kinderen
(KBVK)

Kinderen bidden voor Kinderen

Website E-mail

Programma’s en materialen om kinderen te leren bidden voor kinderen die ziek zijn of die om andere reden gebed extra nodig hebben. Vaak in combinatie met kinderactiviteiten met kaarten maken voor deze kinderen.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 1 t/m zondag 21 december 2014    Evangelie van 2014-12-01
begintijd10:00 uur
eindtijd11:00 uur
 titelKerstkaarten maken voor zieke kinderen
beschrijving

Tijdens de Kerstdagen liggen er vele kinderen op kinderafdelingen in ziekenhuizen in Rotterdam en omstreken. Dat is echt niet fijn! 
Daarom willen we al deze kinderen een kerstkaart geven. 
Help je mee om genoeg kerstkaarten te maken? Natuurlijk mag je meerdere kaarten maken.

Hoe?

  • Neem van de presentatietafel in de kerk voorbedrukte kerstkaarten mee om thuis te kleuren en te versieren met bijv. glittertjes, sterretjes, etc.
  • Lever deze kaarten in vóór 21 december in de brievenbus op deze tafel en plak een sterretje op de poster.
  • Ook met je schoolklas kan je kaarten maken en gezamenlijk voor deze zieke kinderen bidden. Mail dan naar  materialen@kinderenbiddenvoorkinderen.nl voor verdere informatie.

Gratis, maar…..

In 2012 zijn we deze succesvolle actie gestart en hebben jullie met elkaar maar liefst een kleine 400 kaarten gekleurd en geplakt. In 2013 is de kerstkaartenactie op andere plaatsen in Nederland opgepakt en zijn er vele kinderen in verschillende ziekenhuizen en huizen blij gemaakt met kerstkaarten.

Natuurlijk gaan we ook in 2014 weer kerstkaarten maken met weer nieuwe afbeeldingen. Zo hopen we weer heel veel zieke kinderen blij te maken met Kerstmis. Help jij ook weer mee? 

Vanaf 30 november, eerste zondag in de Advent gaan we tijdens de voorbereiding op het kerstspel, bij de eerste communievoorbereiding op 14 december en thuis kerstkaarten maken voor zieke kinderen die bekend zijn bij de Stichting Kinderen bidden voor Kinderen.

Zieke kinderen verrassen met een kerstkaart – doe mee!

We gaan dit doen op:
Zondagen in de Advent tijdens de kinderwoorddienst om 10:00 uur:

30 november, 7 december, 14 december, 21 december.

Je kunt nog veel meer doen: door een Weesgegroetje te bidden voor ‘jouw’ zieke kind. Daarbij kan je elke dag weer de zelfgemaakte rozenkrans gebruiken. 
Kijk op www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl ;voor meer informatie over het rozenkransbidden door kinderen voor kinderen. Daar vind je ook namen van zieke kinderen waar je voor kunt bidden en ook een kerstkaart maken.

info

lambertuskerk-rotterdam.nl
(010) 412 36 90
kinderen@lambertuskerk-rotterdam.nl

kinderenbiddenvoorkinderen.nl
materialen@kinderenbiddenvoorkinderen.nl

organisatieKinderen bidden voor Kinderen
locatieSt. Lambertuskerk, Oostzeedijk Beneden 1-3
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl