Vandaag is vrijdag 26 april  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Bisdom Groningen-Leeuwarden
(B Groningen)

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Website E-mail

Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG  Groningen

(050) 40 65 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 21 september 2014    Evangelie van 2014-09-21
begintijd10:00 uur
eindtijd20:00 uur
 titelStartevenement jongerenseizoen
beschrijving

Hoppa, tijd voor actie! Na een zomer waarin je hopelijk hebt kunnen uitrusten van werk, school en andere verplichtingen, begint nu langzaam maar zeker het ‘gewone’ leven weer. Hoe kun je dit nieuwe seizoen nu beter beginnen met een leuke en actieve startactiviteit?

Daarom wordt er zondag 21 september hét startevent georganiseerd voor jongeren (14+) uit het bisdom. Het startevent is een ideale dag voor je jongerengroep om het seizoen te beginnen, maar ook ontmoeten en kennismaken met andere geloofsgenoten in een ontspannen sfeer staat centraal.

We waaien deze dag heerlijk uit op de Friese meren: we gaan namelijk zeilen! Jongeren die kunnen zeilen mogen dit kunstje, in overleg met de organisatie, tonen. Andere jongeren zeilen gezellig mee in de zogenaamde ‘Valken’. Onderweg houden we halt bij de kerk om ons geloof te beleven. Na deze onderbreking pakken we het zeilen weer op. Een tochtje op de meren levert bijna altijd honger op en we sluiten deze dag dan ook af met een BBQ!

Praktisch

Wanneer: zondag 21 september 2014
Waar: Woudsend (Zuidwest Friesland) - over de verzamelplek volgt nog informatie
Hoe laat: 10:00 tot 20:00 uur

Neem voor de zekerheid extra kleding mee!

Is het vervoer voor jou een probleem? Laat het ons weten, dan proberen we samen een oplossing te zoeken. Vanwege het speciale karakter van deze dag vragen we een bijdrage van ongeveer 12,50 euro p.p. Dit is inclusief, zeilen en de BBQ. Wil je zelf een lunchpakket meenemen?

Wel graag zo spoedig mogelijk opgeven (vol is vol!) via l.winter@bisdomgroningenleeuwarden.nl (ook voor meer info). Bij opgave graag doorgeven of je kunt zeilen ja/nee én of we rekening moeten houden met een speciaal dieet/vegetarisch. Graag tot dan!

Krista Russchen, dienstverlener jongerenwerk

info

l.winter@bisdomgroningenleeuwarden.nl

organisatieBisdom Groningen-Leeuwarden
locatie
plaatsWoudsend (Friesland)
postcode85
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl