Vandaag is vrijdag 26 april  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 7 t/m maandag 8 september 2014    Evangelie van 2014-09-07
begintijd16:00 uur
eindtijd18:00 uur
 titelBezoek van Maria van Fatima
beschrijving

Maria van Fatima bezoekt zusters Karmelietessen van het Goddelijk Hart van Jezus.

Maria van Fatima is 7 en 8 september op Casa Carmeli aan de Bekslaan 9 in Vogelenzang. Belangstellenden zijn deze dagen van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het programma. Wilt u zondag om 16.00 uur aanwezig zijn bij de aankomst en plaatsing van het beeld en de feestelijke viering? Dan kunt u zich aanmelden bij de zusters:

email info@carmeldcj.nl of bel 023 - 5848441.

‘De Herauten van het Evangelie’ reizen de hele wereld over met één van de drie kopieën van het originele beeld van Maria van Fátima. Paus Johannes Paulus II gaf hen in 2001 de opdracht samen met Maria gezinnen en gemeenschappen te bezoeken. Nu komen ze dus bij de Karmelietessen van het Goddelijk Hart van Jezus.

Maandag 8 september (Maria Geboorte) kunt u om 9.00 uur deelnemen aan de H. Mis. De rest van de dag is er gelegenheid voor stil gebed, waarna om 17.00 uur wordt afgesloten met de Vespers.

Om 15.00 uur wordt de film ‘De herdertjes van Fátima’ vertoont over de verschijningen van Maria in 1917.

info

Zr. Elvira Maria

(023) 584 84 41
info@carmeldcj.nl

locatieCasa Carmeli, Bekslaan 9
plaatsVogelenzang (Noord-Holland)
postcode21
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl