Vandaag is woensdag 8 mei  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 27 december 2014 t/m zaterdag 3 januari 2015    Evangelie van 2014-12-27
 titelReisgenoten bedevaart naar Medjugorje
beschrijving

Reisgenoten gezocht voor Bedevaart naar Medjugorje

We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om rond de jaarwisseling met ons mee te gaan op bedevaart naar Medjugorje en daar de bijzondere Oud&Nieuw-viering van de kerk mee te maken.

We gaan van 27 december tot en met 3 januari, per vliegtuig. De totale kosten voor deze bedevaart (ticket, transfer, volpension, korte excursies, vervoer in Medjugorje) zullen plm. 700 euro bedragen (afhankelijk van de prijs van het vliegticket). U betaalt alleen de kostprijs. U logeert in Medjugorje in het rustig gelegen familiepension ‘Mladen i Ana Ostojic’.

Heeft u interesse om met ons mee te gaan, stuur ons dan nu een mailtje. Uiterste reactiedatum is 10 oktober 2014 - dit i.v.m. reservering vliegtickets. De bedevaart gaat alleen door wanneer er ten minste 10 mensen met ons meegaan en de aanschaf van de tickets nog mogelijk is.

info

Herman Plug
(020) 67 20 955
J.H.Plug@kpnmail.nl

Info.bedevaart.Medjugorje@kpnmail.nl

locatie
plaatsMedjugorje
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl