Vandaag is vrijdag 26 april  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 29 november 2014    Evangelie van 2014-11-29
begintijd20:00 uur
 titelPraise Night Gerald Troost+praiseband Kefas
beschrijving

Luisteren naar de prachtige nummers van Gerald troost, uitbundig meezingen met de engels- en nederlandstalige christelijke covernummers die de 10-koppige praiseband Kefas uit Apeldoorn speelt... zitten, staan, swingen... het mag allemaal. Of je nu jong bent, jong gebleven of al wat ouder, christen of niet-christen... Wees jezelf, voel je thuis en geniet in de sfeervolle Boerderij van een geweldige avond.

De Boerderij is een begrip in beekbergen e.o. Voorheen was De Boerderij vooral een jongerencentrum. De laatste jaren is een nieuwe koers ingezet en wil De Boerderij een plek zijn waar iedereen zich thuis voelt. Er worden uiteenlopende activiteiten georganiseerd voor diverse doelgroepen. Dit is de 2e editie van een christelijke muzikale avond en de verwachting is dat het opnieuw een zeer geslaagde avond zal worden die door de bezoekers van alle leeftijden en met verschillende achtergronden weer zeer enthousiast ontvangen en gewaardeerd zal worden.

info

www.boerderijbeekbergen.nl

locatieDe Boerderij, Tullekensmolenweg 22a
plaatsBeekbergen
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl