Vandaag is vrijdag 26 april  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneermaandag 3 november 2014    Evangelie van 2014-11-03
(Heilige Hubertus)
begintijd19:00 uur
eindtijd20:30 uur
 titelInfo-avond gespreksgroepen nabestaanden
beschrijving

In de winterperiode van 2014 starten in Oirschot, bij voldoende belangstelling, twee gespreksgroepen (een op woensdagavond en een op vrijdagochtend) voor mensen die onlangs hun levenspartner of een andere dierbare door de dood verloren hebben.

De groep komt in de periode december-februari acht keer wekelijks bij elkaar en is er op gericht om bij elkaar steun en herkenning te vinden in het dragen van het verlies. Bij elkaar op verhaal mogen komen neemt het gemis natuurlijk niet weg, maar het kan wel een steun betekenen. De groepen worden begeleid door twee vrijwilligers.

Vrijblijvende informatieavond
Wellicht is de beslissing om wel of niet aan zo’n groep deel te nemen niet eenvoudig. Al gauw dienen zich vragen aan als: “wie tref ik er aan, waar zal het over gaan, wie zijn de begeleiders, voel ik me er veilig genoeg om mijn verhaal te doen,” etc. Om mensen hierin tegemoet te komen, is er een vrijblijvende informatieavond op maandagavond 3 november a.s. van 19.00-20.30 uur in het parochiecentrum te Oirschot, Nieuwstraat 17.

De gespreksgroep is een aanbod van de parochie, maar dat betekent niet dat deelnemers kerkbetrokken moeten zijn. Iedereen met een verlieservaring is welkom. Belangstellenden voor de informatieavond kunnen zich aanmelden bij het parochiecentrum van de Antoniuskerk ( info@antoniusparochie.nl ).

U bent van harte welkom!

info

info@antoniusparochie.nl
www.antoniusparochie.nl

locatieParochiecentrum, Nieuwstraat 17
plaatsOirschot (Noord-Brabant)
postcode56
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl