Vandaag is vrijdag 26 april  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 21 december 2014    Evangelie van 2014-12-21
(4e zondag vd Advent - Rorate / Sint Thomas)
begintijd19:30 uur
eindtijd22:15 uur
 titelKerst-Benefietconcert M25
beschrijving

M25 is een werkgroep voor en door jongeren, die is opgericht vanuit de parochie Sint-Odulphus van Brabant, bestaande uit de gemeentes Oirschot, Best Spoordonk, Oost en West Middelbeers. M25 zet zich in voor anderen en daarom organiseren de jongeren op zondag 21 december een Kerst-Benefietconcert in de Sint Petruskerk in Oirschot op de Markt om geld in te zamelen voor twee goede doelen.

Het eerste doel is Needs for Childeren in Kameroen van Kim van Elderen uit Best. Het geld gaat naar een nieuwe kraamafdeling. De Oirschotse Stichting Oyugis Integrated Project (IOP) in Kenia is het tweede doel. Deze stichting zet zich in om weeskinderen naar school te laten gaan. Het gratis concert vindt plaats vanaf 19.30 uur. Het beloofd een leuke muzikale avond te worden in een prachtige kerstsfeer, verzorgd door diverse koren en zangers/zangeressen. Zij treden geheel belangeloos op. De avond zal tot 22.15 uur duren.

Voorafgaande aan dit benefietconcert is er voor het parochiecentrum aan de nieuwstraat 17 te Oirschot, vanaf 16.00 uur een levende kerststal te zien. Hierbij zullen ook diverse activiteiten door jongeren verzorgd worden.

Bijdrage
Om alle goede doelen te kunnen helpen, tenslotte is dit ook het doel van deze avond, worden alle aanwezigen gevraagd om een vrijwillige bijdrage. Alle opbrengsten van deze avond zullen geheel aan Needs For Childeren en IOP.

Voor meer informatie, kijk op Facebook (M25) of mail naar M25ovb@hotmail.com

Het onderstaande gedicht is de lijfspreuk van M25: Doe iedere dag iets goeds, al is het nog zo klein. Het kan in je leven, heel belangrijk zijn.

Dat geeft je dan een blij gevoel, en maakt je dag soms goed. Als je de ogen van medemens, een moment wat stralend doet.

info

M25ovb@hotmail.com
gezien.nl/oirschot/nieuws/m25-kerst-benefietconcert

locatieSint-Petruskerk, Markt
plaatsOirschot (Noord-Brabant)
postcode56
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl