Vandaag is vrijdag 26 april  

categorie categorie Conferentie
conferentie
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 12 maart 2015    Evangelie van 2015-03-12
begintijd14:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelStudiebijeenkomst In Gods ogen
beschrijving

In het kader van het Laurentiusjaar organiseert het bisdom Rotterdam voor pastorale beroepskrachten een studiebijeenkomst over arm en rijk, de eersten en de laatsten in de H. Schrift. Het bisdom heeft dr. Archibald van Wieringen, priester van het bisdom Haarlem-Amsterdam en universitair hoofddocent Oude Testament aan de Tilburg School of Catholic Theology, bereid gevonden hierover een inleiding te verzorgen.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 12 maart 2015 van 14.00 tot 17.00 uur. Om 13.45 uur is er koffie en na 17.00 uur is er gelegenheid voor een informele uitloop. U bent van harte welkom op de priester- en diakenopleiding Vronesteyn, Park Vronesteyn 14 te Voorburg (070–3873804).

Aanmeldingen graag via  laurentiusjaar@bisdomrotterdam.nl tot uiterlijk maandag 9 maart 2015. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst.

info

laurentiusjaar@bisdomrotterdam.nl
www.bisdomrotterdam.nl

organisatieBisdom Rotterdam
locatiePriester- en Diakenopleiding Vronesteyn, Park Vronesteyn 14
plaatsVoorburg (Zuid-Holland)
postcode22
bisdomRotterdam
doelgroepPriesters en religieuzen Priesters en religieuzen
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl