Vandaag is zondag 12 mei
Moederdag / Sint Pancratius
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 26 april 2015    Evangelie van 2015-04-26
begintijd16:00 uur
 titelRoepingenzondag gebedsmiddag
beschrijving

Op zondag 26 april wordt in de Kerk Roepingenzondag gevierd. Wereldwijd wordt op deze dag in de kerken en kloosters speciaal gebeden voor roepingen tot het priesterschap, diaconaat, religieuze en godgewijde leven.

In Abdij Rolduc in Kerkrade is er die dag een gebedsmiddag met geroepenen die om 16.00 uur wordt afgesloten met een vesperviering door bisschop Wiertz.

Thema is dit jaar Wake up the world! (Schud de wereld wakker). Een keuze voor een leven als priester of religieus is tegenwoordig niet alledaags meer. Maar dat wil niet zeggen dat jongeren zich niet geroepen zouden kunnen voelen om de blijde boodschap te verkondigen. Het is van belang dat er altijd mensen blijven die de wereld wakker schudden om haar over Jezus Christus te vertellen.

info

www.bisdom-roermond.nl

organisatieBisdom Roermond
locatieAbdij Rolduc, Heyendallaan 82
plaatsKerkrade (Limburg)
postcode64
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl