Vandaag is vrijdag 26 april  

categorie categorie Reis
reis
wanneerdonderdag 6 t/m zondag 9 oktober 2016    Evangelie van 2016-10-06
 titelKingsmen Canigou 3.0
beschrijving

Canigou 1.0 is de eerste tocht in een serie van 3. Tijdens deze tocht worden er 2 tot 3 lichte bergwandelingen gemaakt. Verder voorziet het programma in dagelijkse stille tijd en wordt er op basis van een dag-thema een inleiding gehouden. Iedere dag krijgen de mannen een aantal vragen waar ze persoonlijk mee aan de slag kunnen. Inhoudelijk gaan we tijdens de tocht in op identiteit, vriendschap en standvastigheid. Na deze tocht kan ieder ervoor kiezen een jaar later met Canigou 2.0 mee te gaan. Iedere volgende tocht is in alle opzichten iets uitdagender.

Van de deelnemers wordt verwacht dat ze met het hele programma meedoen. Het precieze programma wordt vooraf niet bekend gemaakt. De maaltijden en de gebedstijden worden verzorgd door de in de abdij wonende religieuze gemeenschap.

Data

18 t/m 21 februari 2016 Canigou 1.0
14 t/m 17 april 2016 Canigou 1.0
19 t/m 22 mei 2016 Canigou 2.0
17 t/m 18 juni 2016 Terugkom-weekend in Gemert
6 t/m 9 oktober 2016 Canigou 3.0

Voorbereiding
Van de deelnemers wordt verwacht dat ze voorafgaand aan de tocht het boek Six battle’s every man must win van Bill Perkins gelezen hebben.

Locatie
De uitvalsbasis is de abdij van Saint Martin du Canigou in Casteil (Frankrijk).
Deze abdij wordt bewoont door een jonge religieuze gemeenschap “Les Beatitudes”. Ze leven van giften van o.a. de ruim 10.000 toeristen die ze jaarlijks op deze bijzondere plek ontvangen. Verder bestaat hun leven uit gebed. Hiervoor komen ze 3x per dag samen en brengen ze individueel tijd in stilte door. Ons programma is afgestemd op de gebedstijden van deze gemeenschap.

info

www.kingsmen.nl

locatieAbdij van Saint Martin du Canigou
plaatsCasteil (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl