Vandaag is zondag 12 mei
Moederdag / Sint Pancratius
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzondag 29 november 2015    Evangelie van 2015-11-29
(1e zondag vd Advent - Levavi)
begintijd14:30 uur
 titelModerne heiligen in beeld Filmmiddag
beschrijving

‘De Jongen Die In De Hemel Was’- ‘Heaven is for Real’

Gebaseerd op de nummer 1 bestseller van de New York Times. Heaven is for Real is het waargebeurde verhaal van een vader die zoekt naar de moed en de overtuiging om een buitengewone ervaring van zijn zoon met de wereld te delen. Het is Colton, de zoon van dominee Todd Burpo, die beweert dat hij tijdens een Bijna-Dood-Ervaring in de hemel is geweest. Colton vertelt alle details van zijn ongelofelijke reis en praat over dingen van vóór zijn geboorte. Dingen die hij onmogelijk kan weten.

Mevrouw Olga Versteegh zal een inleiding geven over wat een Bijna-Dood-Ervaring is en proberen Uw vragen te beantwoorden.

Laat je inspireren door dit indrukwekkende verhaal en kom naar de filmmiddag! Of je nou gelooft of niet, je bent van harte welkom bij deze film!

info

www.dekathedraal.com
www.deaugustinus.com

locatieKoffiekamer St. Augustinuskerk, Rozenstraat 1
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl