Vandaag is vrijdag 26 april  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneermaandag 15 februari 2016    Evangelie van 2016-02-15
begintijd20:00 uur
eindtijd22:00 uur
 titelGeloofsavonden Het gelaat van barmhartigheid
beschrijving

De geloofsavonden zijn cursusavonden voor volwassenen rond een bepaald geloofsthema. Dit voorjaar zal Pastoor Gouw de bul ‘Misericordiae vultus’ ofwel Het gelaat van barmhartigheid uitleggen, die de paus  heeft geschreven  bij de opening van het Heilig Jaar van de Barmhartigheid. De geloofsavonden zijn bestemd voor parochianen die zich willen verdiepen in hun geloof.

In vier avonden zal Pastoor Gouw ons meenemen door deze bul. De cursusavonden worden op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur gehouden in de pastorie, Hoflaan 121:

  • maandag 1 februari
  • maandag 15 februari   
  • maandag 29 februari
  • maandag 14 maart

Aan de cursus zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden via de website www.lambertuskerk-rotterdam.nl/geloofsavonden.html

info

Secretariaat H. Lambertuskerk
(010) 412 36 90

secretariaat@lambertuskerk-rotterdam.nl
www.lambertuskerk-rotterdam.nl

locatiePastorie H.Lambertuskerk, Hoflaan 121
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl