Vandaag is maandag 13 mei
Sint Servatius
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 27 mei 2016    Evangelie van 2016-05-27
begintijd19:00 uur
eindtijd21:00 uur
 titelTienergroep Utrecht
beschrijving

Wil jij samen met andere tieners op zoek gaan naar God? En het Katholieke geloof beter leren kennen? Kom dan ook naar de Tienergroep! Maandelijks wordt er een bijeenkomst gehouden, speciaal voor alle tieners uit Utrecht (en omgeving). Naast verdieping en de mogelijkheid tot het stellen van vragen is er volop tijd voor ontspanning en gezelligheid. Je kunt er meer leren over wie God is en wat het geloof inhoudt. Zo ga je, samen met leeftijdsgenoten, ontdekken wat het voor jou persoonlijk kan betekenen om gelovig te zijn. Dit gaan we natuurlijk ook zo nu en dan omzetten in daden, goede werken doen voor anderen.

De tienergroep is gericht op tieners in de leeftijd van 11-18 jaar. Neem dus gerust je vrienden, broers of zussen in die leeftijd mee! De tienergroep bijeenkomsten zijn gratis en je hoeft je er niet officieel voor aan te melden. Het is wel handig voor ons om van tevoren een beetje een idee te hebben van het aantal tieners dat we kunnen verwachten. Dus als je toch al weet dat je komt, kun je dat altijd even laten weten via de Facebook pagina ‘Tienergroep Utrecht’ of een mailtje.

De tienergroep wordt geleid door broeder Robin Marie en Nina Mertens. De volgende bijeenkomsten zijn:

  • vrijdag 19 februari 2016
  • vrijdag 18 maart 2016
  • vrijdag 29 april 2016
  • vrijdag 27 mei 2016

van 19.00 tot 21.00 uur bij de broeders op de priorij. Van harte welkom!

Broeders van Sint Jan
Vleutenseweg 517
3532 JK Utrecht
(Ingang naast de kerk op het kerkplein)

info

(030) 299 09 70
ninamertens@yahoo.com
Facebook.com/Tienergroep-Utrecht-1619359821675700

locatieH. Gerardus Majella parochie, Vleutenseweg 517
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl