Vandaag is vrijdag 26 april  

categorie categorie Conferentie
conferentie
Katholieke Charismatische Vernieuwing
(KCV)

Katholieke Charismatische Vernieuwing

Website E-mail

Katholieke Charismatische Vernieuwing staat voor Jong, vernieuwend, radicaal en midden in de Kerk

Nederland
www: www.kcv-net.nl
email: info@kcv-net.nl

België
www: www.kcv.be
email: kcv@yucom.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 5 t/m zaterdag 7 mei 2016    Evangelie van 2016-05-05
(Hemelvaartsdag / Bevrijdingsdag)
begintijd10:00 uur
eindtijd21:00 uur
 titelHeilige Geest Triduüm
beschrijving

Het Heilige Geest Triduüm voor jongeren

De Heilige Geest nodigt jou uit om Hem persoonlijk te ontmoeten tijdens deze driedaagse conferentie. Hij verlangt er naar om jullie Vriend en Trooster te zijn in de blijde en moeilijke dingen die jullie meemaken. Hij wil jullie helpen met het maken van keuzes voor je leven en steunen als het even niet lukt. Maar om te kunnen vertrouwen op Gods Geest is het nodig om Hem dieper te leren kennen.

Daarom nodigt Hij jou nu uit, geef je snel op voor het HGTriduum dat gehouden word van 5 t/m 7 mei 2016 in Vierhouten. God moedigt ons aan om echt méér te leven vanuit zijn kracht, zijn liefde, vanuit de waarheid en in zijn vrede... Dat aanbod reikt God ons aan! Maar dat vraagt dat wij zijn Geest, zijn Wil werkelijk willen ontvangen, aannemen en onszelf durven laten leiden door Hem, niet op onze eigen kracht. Als kinderen en als kerk van God mogen wij meer putten uit de bron. Gods genade is absoluut veel groter dan onze perceptie doet geloven. God heeft meer in petto en zijn Geest is het die daarin zal helpen!

Wat kun je verwachten deze dagen: veel aandacht voor gebed, de Eucharistie, een outreach, lofprijzingen geleidt door de Heilige Geest, sacramenten en diepgaande teachings over; de h. Drie-eenheid, Eerst de Liefde, Identiteit in de Vader, Autoriteit in Christus, Profetie en Gods stem verstaan, Bevrijding en genezing en zo nog een paar :) ... (check de site www.hgtriduum.nl)

Het word een bijzondere drie-daagse waarin je heel veel gaat leren over God en de H. Geest. Je mag/ gaat gevuld worden met de H.Geest zoals Gods belofte jou aanreikt! Zorg dus dat je erbij bent!Als team zien we er naar uit om jou daar te mogen ontmoeten.

Kosten: € 100
Doelgroep: Jongeren van 16 t/m 30 jaar
Lokatie: Locatie: Het Frusselt 30, 8076 RE Vierhouten (Paasheuvelgroep groepsaccommodatie)

Belangrijk: meld je vóór 25 april aan!

Alvast heel veel zegen met het maken van jou keuze. Yvonne, Jason, Jimena, Ted, Renée, Marieke en Frank

info

www.hgtriduum.nl

organisatieKatholieke Charismatische Vernieuwing
locatiePaasheuvelgroep, Het Frusselt 30
plaatsVierhouten
postcode80
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl