Vandaag is zaterdag 27 april
Koningsdag
 

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 25 t/m zondag 26 juni 2016    Evangelie van 2016-06-25
begintijd22:00 uur
eindtijd09:30 uur
 titelNachtelijke wandelbedevaart naar de Sint-Jan
beschrijving

Tijdens een van de kortste nachten van het jaar maakt het Studentenpastoraat van de Universiteit van Tilburg een nachtelijke wandelbedevaart naar de Sint-Janskathedraal in ’s-Hertogenbosch, om te bedanken voor het afgelopen jaar en onze intentie voor het komende jaar over te brengen naar de Zoete Moeder.

During one of the shortest nights of the year, we make our annual end-of-the-university-year piligrimage ON FOOT from Tilburg to ’s-Hertogenbosch (28 km), to thank for the last year, and bring our intentions, for the coming year, for our future, for our dear ones, to Our Lady (the Sweet Mother of ’s-Hertogenbosch).

Programma
22.00 uur - Maranatha is open
22.30 uur - (Sunday) Holy Mass
23.30 uur - Departure together
07.30 uur - Arrival at St.John’s Cathedral, ’s-Hertogenbosch

Morning prayer
Breakfast at the house of Fr Michael’s parents

09.00 uur - Train back to Tilburg

Deelname is vrij. Neem goede wandelschoenen mee, iets om je te beschermen tegen de regen, iets te eten (zout / suiker) en genoeg te dringen.

Participation is free. Bring good walking shoes, something to cover from rain, something to eat (salt, sugar) and enough to drink.

info
locatieTilburg University Chaplaincy, Professor Cobbenhagenlaan 19
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl