Vandaag is zondag 22 juli
Maria Magdalena
 

categorie categorie Reis
reis
wanneerzondag 15 t/m zaterdag 21 oktober 2017    Evangelie van 2017-10-15
 titelParochiereis Oudenbosch naar Rome
beschrijving

In samenwerking met Pelikaan Reizen organiseert de Bernardusparochie te Oudenbosch een geheel verzorgde parochiereis van 15 tot en met 21 oktober 2017.

Rome, stad gebouwd op zeven heuvelen, stad vol cultuur en geschiedenis, met een eigen sfeer en dynamiek. Stad van de oude Romeinen, stad van de pausen, hart van de wereldkerk. En Assisi, stad van Franciscus, in de glooiende heuvels van Umbrië. Maak kennis met deze twee bijzondere plaatsen, van zoveel betekenis voor ons geloof, tijdens onze parochiereis van zondag 15 oktober tot en met zaterdag 21 oktober 2017.

Programma*

Dag 1
Gezamenlijk vertrek vanaf de Basiliek in Oudenbosch en vliegreis naar Rome

Dag 2
Ochtend: openingsviering in de kerk van de Friezen en rondleiding in de St. Pietersbasiliek 

Middag: bezoek met rondleiding Vaticaanse Musea

Dag 3
Ochtend: stadswandeling door het centrum Rome (Piazza Navona, Pantheon, Spaanse Trappen)

Middag: stadswandeling door de wijk Trastevere en bezoek aan de Gemeenschap van S. Egidio

Dag 4
Ochtend: algemene audiëntie op het St. Pietersplein

Middag: ter eigen besteding

Dag 5
Dagtocht naar Assisi

Dag 6
Ochtend: stadswandeling klassiek Rome (Colosseum, Forum Romanum) en St. Jan van Lateranen

Middag: bezoek met rondleiding aan de Catacomben van Calixtus en afsluitende viering

Dag 7
Voor zover de tijd het toelaat: ter eigen besteding

Vertrek naar de luchthaven, vliegreis en thuisreis naar de Basiliek in Oudenbosch

De reis is volledig verzorgd, inclusief transfers, vliegreis en luchthavenbelastingen, overnachtingen, maaltijden (ontbijt, lunch, diner), entreegelden, kosten Nederlandstalige gidsen, dagtocht per bus naar Assisi, openbaar vervoerkaart Rome, toeristenbelasting en reisbegeleiding, exclusief consumpties, persoonlijke uitgaven en verzekeringen. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze goed ter been zijn.

De reissom bedraagt € 1195 per persoon** bij gebruik van een twee- of driepersoonskamer. Toeslag éénpersoonskamer € 160 (beperkt beschikbaar), toeslag alleengebruik tweepersoonskamer € 195 (beperkt beschikbaar). De kamers zijn voorzien van airconditioning en satelliettelevisie, bad/douche en toilet. Verblijf in Rome in Hotel American Palace Eur (Via Laurentina) op loopafstand van het openbaar vervoer (bus / metro).

De reis wordt georganiseerd in samenwerking met Pelikaan Reizen uit Zevenbergen. De inschrijving start in september. Belangstelling om mee te gaan? Laat het nu reeds weten via info@bernardusparochie.nl , en we houden u op de hoogte.

* onder voorbehoud van wijzigen.
** prijspeil mei 2016 bij een minimum deelname van 50 personen

info

info@bernardusparochie.nl
www.bernardusparochie.nl

locatie
plaatsRome (Italië)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl