Vandaag is zaterdag 27 april
Koningsdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 9 juni 2017    Evangelie van 2017-06-09
begintijd14:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelOntmoetingsmiddag Vastenactie
beschrijving

Dankzij onze vele enthousiaste vrijwilligers kunnen we als Stichting Bisschoppelijke Vastenactie al jarenlang op ruim honderd plekken in de wereld kleinschalige hulp bieden aan mensen in nood. Om onze dankbaarheid te tonen organiseren wij, samen met de Salvadoraanse gemeenschap in Nederland, op vrijdagmiddag 9 juni 2017 een “Ontmoetingsmiddag” in het buurtcentrum in Almere.

Tijdens deze ontmoetingsmiddag zullen de persoonlijke verhalen van onze gastheren Don Alfredo en Nino Hensen centraal staan. Don Alfredo is afkomstig uit El Salvador. Hij heeft het militaire regime in El Salvador meegemaakt en hij woonde in El Salvador toen Bisschop Romero werd vermoord. Hij zal vertellen hoe hij door deze moeilijke omstandigheden in Nederland terecht is gekomen.

Nino Hensen is zelf een tijd lang bij bendeleden in El Salvador betrokken geweest en zal u meer vertellen over het straatleven.

Vanuit Stichting Bisschoppelijke Vastenactie zullen Peter van Hoof en Silvi Hurkmans u meenemen in wie wij zijn als Vastenactie. We zullen u meer vertellen over onze projecten en wat we met hulp van onze donateurs hebben kunnen doen. We sluiten de middag af met een borrel.

Waar en wanneer?
Vrijdagmiddag 9 juni 2017
Van 14.00 tot 17.00 uur
Buurtcentrum Parkwijk aan de Haagbeukweg 42 in Almere
(5 minuten lopen vanaf station Almere Parkwijk – er is voldoende parkeergelegenheid)

Aanmelden via de website.

info

www.vastenactie.nl/evenementen/ontmoetingsdag

locatieBuurtcentrum Parkwijk, Haagbeukweg 42
plaatsAlmere (Flevoland)
postcode13
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl