Vandaag is donderdag 21 juni  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 24 juni 2017    Evangelie van 2017-06-24
(Onbevlekt Hart van Maria / Geboorte Johannes de Doper)
 titelChampagnatdag - De Roep van het Leven
beschrijving

Rond de datum van 6 juni, de feestdag van Marcellinus Champagnat, de stichter van de Fraters Maristen, wordt er wereldwijd feest gevierd. In Nijmegen doen we dat ook, op zaterdag 24 juni 2017.

Het thema is dit jaar: De Roep van het Leven

Op deze dag is er een bezinnend moment, met stilte, tekst en liederen.  Dit samenzijn wordt voorbereid met Ciska Berk.

Het bezinnend moment gaat over in het samen zijn rond Schrift en Tafel, zoals dat gewoonte is bij de fraters. De muzikale ondersteuning en zang zal door Elisabeth Wiersma verzorgd worden.

Ook is er aandacht voor het labyrint dat dan klaar zal zijn, en er wordt een boekje gepresenteerd, met verzamelde teksten en gedichten van deelnemers van het Stiltehuis en het Leerjaar.

Het is zeker ook een dag van ontmoeting, gezelligheid en samen eten en drinken.

Wees welkom en vier het leven met ons!

Er zijn geen kosten verbonden aan deze dag, wel is het belangrijk dat je je zo gauw mogelijk opgeeft, in verband met de voorbereidingen, uiterlijk vóór 11 juni 2017.

info

fraters@maristen.nl

locatieLeerhuis Westerhelling, Luciaweg 10
plaatsNijmegen (Gelderland)
postcode65
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl