Vandaag is maandag 23 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerwoensdag 16 augustus 2017    Evangelie van 2017-08-16
begintijd20:15 uur
eindtijd21:15 uur
 titelOrgelzomerconcert VII - Edward Kemp-Luck
beschrijving

Tijdens de Amsterdamse Orgelzomer 2017 “The Amsterdam Connection” zal elke woensdagavond (in juli en augustus) een concert gespeeld worden door organisten die ooit een opleiding hebben gevolgd aan het Conservatorium van Amsterdam. Vanavond speelt Edward Kemp-Luck, organist uit Londen.

Ofschoon het orgel in de Basiliek is gebouwd naar de ideeën van de Romantiek en zich natuurlijk leent voor muziek uit deze stijlperiode, spelen de organisten tevens orgelmuziek uit andere eeuwen, zodat tijdens een orgelconcert alles van Bach tot Piazolla kan klinken. Organisten met affiniteit en kennis van dit orgeltype uit Nederland, Duitsland, Ierland, België en het Verenigd Koninkrijk zijn dan ook graag op de uitnodiging van Muziek in de Nicolaas ingegaan om dit jaar de muziek van hun eigen voorkeur op een top-instrument ten gehore te brengen.

Toegang: € 11 p.p. (donateurs € 8,00 en kinderen t/m 17 jaar € 5,00).

€ 65 voor een passe-partout voor alle 9 concerten.

Kaarten aan de deur (let op : er is geen pinautomaat aanwezig!)
of reserveren via  info@muziekindenicolaas.nl

info

www.facebook.com/events/224836948033411
www.muziekindenicolaas.nl ;

locatieSt. Nicolaasbasiliek, Prins Hendrikkade 74 tegenover Amsterdam CS
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl