Vandaag is zaterdag 22 september  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Kinderen bidden voor Kinderen
(KBVK)

Kinderen bidden voor Kinderen

Website E-mail

Programma’s en materialen om kinderen te leren bidden voor kinderen die ziek zijn of die om andere reden gebed extra nodig hebben. Vaak in combinatie met kinderactiviteiten met kaarten maken voor deze kinderen.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 1 t/m dinsdag 31 oktober 2017    Evangelie van 2017-10-01
 titelMaryam uit Irak vraagt kinderen om gebed
beschrijving

Maryam uit Irak vraagt kinderen om gebed
Wie bidt er mee in oktober?

Maryam is 12 en woont al ruim twee jaar in een vluchtelingenkamp. In een recent filmpje vraagt zij om te bidden voor vrede in Irak, want zij wil graag terug naar huis.
Zij zegt:

Ik zal voor jullie bidden, en jullie voor mij.
Zo zullen we als vrienden zijn zonder dat we elkaar kennen.

Megin van 10 gaat daarom elke dag een Tientje van de Rozenkrans bidden. Maria heeft in Fatima immers gezegd dat de Rozenkrans het sterkste gebed is voor vrede.

Kinderen bidden voor oorlogsKinderen
Kinderen kunnen eenvoudig thuis, in de parochie of op school bidden voor Maryam en de vele andere oorlogskinderen. Deze gebedscampagne van Stichting Kinderen bidden voor Kinderen loopt de hele maand oktober.

Mail voor Maryam
Mail naar oorlogskinderen@kinderenbiddenvoorkinderen.nl met hoeveel kinderen u in oktober gaat bidden en in welke woonplaats. Via Kerk in Nood, die wereldwijd Christenen ondersteunt die in nood zijn, zullen we Maryam laten weten hoeveel kinderen in Nederland en België bidden voor vrede.

Foto´s: het zou heel leuk zijn als Maryam aan de andere kinderen in het kamp kan laten zien hoe er hier gehoor is gegeven aan haar vraag om gebed. Foto´s kunt u daarvoor mailen naar oorlogskinderen@kinderenbiddenvoorkinderen.nl

Kijk op www.kinderenbiddenvoorkinderen voor:

  • filmpjes van Maryam
  • materialen en uitleg voor kinderen
  • meer info over deze landelijke gebedscampagne
  • hoeveel kinderen meebidden en waar

Bid ook mee voor vrede!

info

www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl

voor vragen:   info@kinderenbiddenvoorkinderen.nl
voor aanmelding:   oorlogskinderen@kinderenbiddenvoorkinderen.nl

organisatieKinderen bidden voor Kinderen
locatie
plaatsNederland en Belgie
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl