Vandaag is dinsdag 18 december  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervrijdag 17 t/m zondag 19 november 2017    Evangelie van 2017-11-17
 titelTalitakumi-weekend
beschrijving

In deze tijd zijn er veel mensen die zich op de een of andere manier niet prettig in hun vel voelen. Ze zijn soms neerslachtig of ze hebben het idee dat er iets ontbreekt aan de verwachting die ze van het leven hebben. Wij organiseren weekends voor innerlijke genezing waar mensen helemaal zichzelf mogen zijn en waar er door gesprek en gebed mensen dichterbij God en bij zichzelf kunnen komen.

In de Talitakumi-weekends proberen we door gebed en gesprek onszelf open te stellen voor de invloed van God in ons. Ons uitgangspunt daarbij is de absolute liefde van God. Hij kan niet anders dan liefde zijn, want Hij is de Liefde zelf. Elke andere gedachte die Gods liefde ontkent, hoort niet bij ons. Het hoofdstuk in de Bijbel over de Bergrede is de uitnodiging van God om ons leven in te richten volgens de richtlijnen die daar beschreven zijn.

Organisatie: Talitakumi

info

www.talitakumiweekend.nl

locatieBezinningshuis Regina Carmeli, Kollenberg 2
plaatsSittard (Limburg)
postcode61
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl