Vandaag is woensdag 21 november
Opdracht heilige Maagd Maria in de tempel
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Kinderen bidden voor Kinderen
(KBVK)

Kinderen bidden voor Kinderen

Website E-mail

Programma’s en materialen om kinderen te leren bidden voor kinderen die ziek zijn of die om andere reden gebed extra nodig hebben. Vaak in combinatie met kinderactiviteiten met kaarten maken voor deze kinderen.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 27 december 2017 t/m zondag 7 januari    Evangelie van 2017-12-27
 titelOnline-Adventskalender voor kinderen
beschrijving

Online-Adventskalender voor kinderen

met elke dag een verrassing op www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl

Nog tot en met zondag 7 januari 2018 kunnen op de kinderpagina de luikjes geopend worden door erop te klikken. Achter elk luikje weer een andere verrassing om te lezen, luisteren, kijken, doen….

Deze Online-Adventskalender is een digitale versie van de vertrouwde papieren kalender. Met daardoor veel méér mogelijkheden om kinderen mee op weg te nemen naar meer inzicht in de betekenis Kerstmis. De kinderen worden verrast met filmpjes, verhalen, knutselwerkjes, liedjes en nog veel meer. 

Stichting Kinderen bidden voor Kinderen heeft deze Adventskalender ontwikkeld om de jongste generatie het Kerstverhaal beter te doen kennen. Bij voorkeur begeleid door volwassenen, mede vanwege het gegeven dat toegang tot internet nodig is. Achter de meeste luikjes schuilt iets voor zowel jonge als iets oudere kinderen.

Leuk voor de kerstvakantie!

info

www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl
info@kinderenbiddenvoorkinderen.nl

organisatieKinderen bidden voor Kinderen
locatieNederland en België
plaatsNederland en België
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl