Vandaag is vrijdag 26 april  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneermaandag 25 december 2017    Evangelie van 2017-12-25
(1e Kerstdag)
begintijd10:30 uur
 titelKerstviering in kerkzaal van De Vinder
beschrijving

Op Eerste Kerstdag 25 december 2017 is er om 10.30 uur een kerstviering in de kerkzaal van Antoniushuis De Vinder. De Oosterhoutse Nachtegalen onder leiding van Wim Schoones verzorgen de kerstliederen.

De Oosterhoutse Nachtegalen is een bekend jeugdkoor variërend in leeftijd van 7 tot ongeveer 20 jaar. Het koor heeft concertreizen gemaakt naar o.a. Amerika, Noorwegen, Zuid-Afrika en Nieuw-Zeeland. Voorganger van de kerstviering is J. Poppelaars.

Iedereen van harte welkom.

info

Secretariaat Antoniushuis De Vinder
(0182) 470 954
info@st-antoniusoosterhout.nl
www.st-antoniusoosterhout.nl

locatieAntoniuskerkzaal, Sint Vincentiusstraat 113a
plaatsOosterhout (Noord-Brabant)
postcode49
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl