kinderenbiddenvoorkinderen@gmail.com www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl Privacy

Oktober 2017 - Kinderen bidden voor oorlogsKinderen

Maryam uit Irak vraagt om gebed

Maryam is 12 en woont al ruim twee jaar in een vluchtelingenkamp in het noorden van Irak. De stad waar ze woonde is verwoest, maar zodra het veilig is hoopt ze samen met haar familie terug te kunnen gaan naar huis, of wat ervan over is. Daarom vraagt Maryam om gebed. Scroll naar beneden voor de aanmeldknop, het overzicht van plaatsen waar al wordt gebeden en hoe u foto’s voor Maryam kunt insturen.

Dat wil Megin van 10 graag doen. Zij bidt in oktober elke dag een Tientje van de Rozenkrans voor haar, en voor de vele andere kinderen die leven in vluchtelingenkampen of oorlogsgebieden. We hopen dat veel kinderen haar voorbeeld volgen. Op 18 oktober bidden we samen met een miljoen kinderen wereldwijd voor vrede.

Filmpjes

Luister naar het bijzondere verhaal van Maryam:

Voor kinderen

Voor kinderen is er eenvoudige uitleg op de kinderpagina en een Fatima-pakket met deze materalen:
Aanmelden

Nieuw

Kaarten met de GeheimenFlyer voor kinderenPoster

Gebed voor vrede gevraagd

We hopen dat heel veel kinderen het voorbeeld van Megin gaan volgen. Bidden voor vrede is het enige, maar ook het beste, dat kinderen kunnen doen om oorlogskinderen te helpen. Maria vroeg in 1917 in Fatima: “Bid iedere dag de Rozenkrans om de vrede voor de wereld en het einde van de oorlog te verkrijgen.”

Zoals Maria vroeg in Fatima


De herderskinderen van Fatima deden dit elke dag. Francisco en Jacinta waren 10 en 9 jaar toen ze in de hemel werden opgenomen. Laten we aan hen vragen om het gebed van kinderen te ondersteunen:
Heilige Franciscus en Jacinta,
bid met ons mee voor vrede
en help ons vaak te bidden:
Onze Vader ...
Weesgegroet Maria (10x)
Amen
Vorig jaar hebben ruim 3.300 kinderen in oktober gebeden voor oorlogskinderen. Wilt u alvast diverse suggesties? Lees dan verder...

Foto’s voor Maryam

Het zou heel leuk zijn als Maryam aan de andere kinderen in het kamp kan laten zien hoe er hier gehoor is gegeven aan haar vraag om gebed. Foto’s kunt u daarvoor mailen naar oorlogskinderen@kinderenbiddenvoorkinderen.nl

Er wordt gebeden in de volgende plaatsen
Webpagina ter beschikking gesteld door Rkactiviteiten.nl / iMoose.nl / Wim Koopman