Vandaag is vrijdag 26 april  

categorie categorie Reis
reis
Franciscaanse Beweging

Franciscaanse Beweging

Website E-mail

vd Does de Willeboissingel 11
5211 CA  ’s-Hertogenbosch

(073) 613 13 40

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 18 april t/m vrijdag 9 mei 2014    Evangelie van 2014-04-18
(Goede Vrijdag)
 titelVoettocht van Assisi naar Rome
beschrijving

De Franciscaanse Beweging organiseert ook in 2014 weer reizen en voettochten in de voetsporen van Franciscus. Tijdens de inspirerende tochten staan de woorden en het leven van Franciscus centraal - al wandelend in de prachtige Italiaanse streek waar hij 800 jaar geleden rondliep en op een geheel nieuwe, tot de verbeelding sprekende manier, het Evangelie in de praktijk bracht.

Franciscaanse voettocht van Assisi naar Rome
18 april - 9 mei 2014
We lopen van Assisi over de Monte Subasio, door het dal van Spoleto en het dal van Rieti met de bekende kloosters Poggio Bustone, La Foresta, Fonte Colombo en Greccio richting Rome. De tocht gaat door Umbrië en ’n stukje Lazio.

We lopen met rugzak in een kleine groep van max. 8 personen* o.l.v. Hans Luttikholt. Het is een pittige tocht voor geoefende lopers.

Kosten worden hoofdelijk omgeslagen en zijn € 1040 excl. reiskosten van de heen- en terugreis naar Italië. In overleg wordt de mogelijkheid tot samen reizen naar Italië besproken.

info

Franciscaanse Beweging
(073) 613 13 40
info@franciscaansebeweging.nl
www.franciscaansebeweging.nl

organisatieFranciscaanse Beweging
locatie
plaatsAssisi (Italië)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl