Vandaag is donderdag 18 april  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Oude Abdij Drongen
(Abdij Drongen)

Oude Abdij Drongen

Website E-mail

Christelijk
Ignatiaans-geïnspireerd bezinningscentrum

Drongenplein 26-27
9031 Drongen, België

09/226 52 26

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 12 t/m zondag 14 februari 2010    Evangelie van 2010-02-12
begintijd18:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelFamiliedagen: Damiaan voor Dummies
beschrijving

Snak je naar bezinning, maar kom je er met de kinderen niet aan toe? Ben je op zoek naar andere gelovige gezinnen om ervaringen uit te wisselen? Willen je kinderen ook wel eens andere kinderen ontmoeten die geloven? Dan zijn de familiedagen iets voor jou!

Gezinnen met kinderen tussen 0 en 20 jaar brengen samen enkele dagen door rond een thema. Er wordt afwisselend per gezin of in leeftijdsgroepen gespeeld, gedacht, gesport, gezongen, gebeden... en veel plezier gemaakt.

Deze familiedagen vinden plaats van vrijdagavond 12 februari 2010 (18.00 u.) tot zondagavond 14 februari 2010 (17.00 u.).

Begeleiding door Linda en Steven Bertels, Myrjam en Frank De Belder, Marc Desmet sj, Walter Fabri sj, Brigitte Fierlafijn, Ann Jacobi, Miriam Lembrechts en Katrien Mabilde.

info

Linda en Steven Bertels-Baeten
011/27 55 70
linda.baeten@scarlet.be

organisatieOude Abdij Drongen
locatieOude Abdij van Drongen
plaatsGent (België)
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl