Vandaag is dinsdag 30 mei  

categorie categorie kamp
kamp
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 9 t/m zaterdag 15 juli    Evangelie van 2023-07-09
 titelKinderkamp Bisdom Rotterdam
beschrijving

Het bisdom Rotterdam organiseert jaarlijks zomerkampen. De zomerkampen staan open voor iedereen tussen de 8 en 17 jaar uit de parochies van het bisdom Rotterdam. Deelnemers komen uit het hele bisdom, dus ze leren elkaar snel kennen. In 2022 namen in totaal 75 kinderen, tieners en jongeren deel aan de zomerkampen en 23 kampleiders.

Thema
“Dat had je gedroomd”, zeggen zijn broers tegen Jozef als hij hen over zijn dromen vertelt (Genesis 37). Ze willen er niets van weten. Wat gebeurt er dan? Je ontdekt het op het zomerkamp. Meld je aan. Maak nieuwe vrienden. Laat het zomerkamp ook voor jou een droom zijn die uitkomt!

Data

  • Kinderkamp (8-11 jaar) - 9 juli t/m 15 juli - Amerongen (De Kameel)
  • Tienerkamp (12-14 jaar) - 9 juli t/m 15 juli - Nootdorp (Scono)
  • Jongerenkamp (15-17 jaar) - 9 juli t/m 15 juli - Doesburg (De Knoop)

Programma
De kampen zijn op een mooie, vaak bosrijke, locatie in een prima omgeving. Er zijn op de leeftijd toegesneden catechese en spelvormen. Er is veel ontspanning in sport, spel en activiteiten. Verantwoordelijkheid krijgen de deelnemers in verschillende taken, zoals corvee. Iedere dag is er een dagopening en dagsluiting, er wordt op kamp een viering gehouden die de jongeren helpen voorbereiden. Elk jaar wordt het thema ontleend aan een bijbelverhaal.

info

www.bisdomrotterdam.nl/zomerkampen

organisatieBisdom Rotterdam
locatieDe Kameel, Burgwal 1
plaatsAmerongen (Utrecht)
postcode39
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl