Vandaag is dinsdag 25 juni  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervanaf zondag 28 mei 2023    Evangelie van 2023-05-28
(1e Pinksterdag)
 titelMagnificat 90
beschrijving

90 dagen groeien in liefde tot God door gebed, vasten en gemeenschap. Ga jij samen met andere vrouwen de uitdaging aan?

Magnificat 90 is een 90-daagse reis waarin we als vrouw de liefde voor Christus in ons dagelijks leven verdiepen, een weg waarin we vrijheid ontdekken door loslaten. Samen met andere vrouwen gaan we op weg. Geïnspireerd door de Heilige Thérèse van Lisieux mogen we groeien in overgave en vertrouwen. Door trouw aan het gebed, het geschenk van het vasten en de kracht van de gemeenschap ontdekken we hoezeer God voor ons zorgt en ons ziet als zijn geliefde dochter!

Tijdens Magnificat 90 mogen we met behulp van drie oefeningen groeien in deze relatie met God. Ze zijn een hulmiddel op onze 90-daagse tocht.

De 3 oefeningen
De oefeningen zijn een hulpmiddel, aan gave van God, om onze waardigheid als Dochter van de Vader nog meer te beleven. Er is waarschijnlijk geen enkele vrouw geweest die niet even heeft moeten slikken toen ze de disciplines zag. Kan ik dat wel? Past dat wel bij mij? We mogen ze zien als een middel om ons hele leven in Gods handen te leggen. Ervaar zelf hoeveel Hij ervoor in de plaats terug kan geven!

Startdata

  • 9 januari 2023
  • 9 april 2023
  • 28 mei 2023
  • 15 augustus 2023
  • 1 oktober 2023
  • 1 november 2023
  • 8 december 2023
  • 25 december 2023

Ontstaan Magnificat 90
Magnificat 90 is ontstaan vanuit een diep verlangen om te groeien in de persoonlijke relatie met God, heel concreet, midden in ons dagelijks leven als vrouw. Of je nu getrouwd of alleenstaand, moeder of religieuze, jong of oud, student of werkende bent, Magnificat 90 is gemaakt om jou te helpen groeien in liefde, vertrouwen en overgave aan God, naar het voorbeeld van Maria. Zij heeft alles losgelaten en vol vertrouwen in de handen van de Vader gelegd. Haar enige zekerheid was dat ze een geliefde dochter van God is. Zo mogen ook wij tijdens Magnificat 90 vol vertrouwen ons leven in de handen van de Vader leggen.

info

www.magnificat90.nl

locatie
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl