Vandaag is vrijdag 14 juni  

categorie categorie Cursus
cursus
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervanaf zaterdag 30 september 2023    Evangelie van 2023-09-30
(Sint Hiëronimus)
begintijd09:00 uur
eindtijd18:00 uur
 titelSpeciale teamtraining Alphacursus
beschrijving

Willen jullie als team nog meer oefenen met wat je op 9 september bij Alpha Nederland Training & Inspiratie leert voordat je zelf Alpha geeft? Dat kan! Als aanvulling bieden we twee zaterdagen aan in Roermond om de thema’s van 9 september verder uit te pakken en er concreet mee te oefenen.

  • Zaterdag 30 september 2023
  • Zaterdag 25 november 2023

Deze dagen zijn speciaal bestemd voor Alpha in de katholieke context. Frank Jansons (Relatiemanager Alpha in de Katholieke Kerk) zal samen met Marijke Pieters de dagen leiden. Zij nemen je mee langs onderwerpen als: uitnodigen, de Heilige Geest, ministry gebed en genezing. Na deze twee verdiepende teamtraining dagen, heb je alles geoefend en meegemaakt wat een Alpha te bieden heeft en kunnen jullie als team goed voorbereid van start met het organiseren van Alpha.

Of je nu voor het eerst Alpha geeft, of dit al een tijdje doet, door te oefenen met andere Alpha-teams in de regio, steekt iedereen weer wat van elkaar op en zullen we de best mogelijke Alpha’s leren geven.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

info

www.alphanederland.org/agenda/verdiepende-teamtraining-bisdom-roermond

organisatieBisdom Roermond
locatieH. Tomaskerk, Donderbergweg 45
plaatsRoermond (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl