kinderenbiddenvoorkinderen@gmail.com www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl Privacy

Warm ontvangen door het Jeroen Bosch ziekenhuis

Den Bosch 12 oktober 2011: jongens en meisjes van verschillende leeftijden, een aantal moeders en pastoor van Aken gaan naar het nieuwe Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch met kaarten en het geld voor de kinderafdeling dat tijdens het jaarevenement op 1 oktober door kinderen bij elkaar verdiend is. We worden bijzonder hartelijk ontvangen door een delegatie van betrokken afdelingen.

De mooie Mariakapel in het nieuwe Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch
De mooie Mariakapel in het nieuwe Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch

Samen met de pastor van het ziekenhuis gaan we eerst bidden voor de zieke kinderen en voor alle mensen die in het ziekenhuis liggen. Daarna mogen de kinderen een kaarsje voor hen opsteken bij Maria. Spontaan bidden een paar kinderen bij Maria nog even extra voor de kinderen waarvoor zij zelf een kaart gemaakt hebben.

spontaan wordt een intentie opgeschreven in het boek dat in de Mariakapel van het JBZ ligt. ik wil nog even bidden voor MIJN zieke kind! overhandiging van kaart en envelop aan medewerker van het JBZ

Dan is het tijd om naar de kinderafdeling te gaan. In de kinderkamer staat de limonade met koekjes al klaar. Hier overhandigen we officieel het pakketje met kaarten en o.m. het boek Met fietskaart en kompas, een kaart voor de kinderafdeling en een envelopje met het sponsorbedrag van het Bisdom Den Bosch.

Zo hartelijk als de ontvangst, zo enthousiast is ook de reactie van het ziekenhuis! Een van de medewerkers formuleert het als volgt: “Mooi hoe kinderen uit de regio Den Bosch bezig zijn geweest voor kinderen in dit Bossche ziekenhuis. Dit is een bijzonder initiatief waar we erg blij mee zijn!”
Webpagina ter beschikking gesteld door Rkactiviteiten.nl / iMoose.nl / Wim Koopman