kinderenbiddenvoorkinderen@gmail.com www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl Privacy

Bidden voor kinderen

Kinderen bidden voor kinderen, de naam zegt het eigenlijk al. Hoe mooi is het als gezonde kinderen iets doen voor kinderen die ziek zijn of het om een andere reden heel moeilijk hebben. Iets over hebben voor een ander, is dat niet precies wat Jezus vraagt?

Via Kinderen bidden voor kinderen kan gebed aangevraagd worden voor zieke kinderen en kunnen kinderen in Communiegroepen, op school of thuis voor deze kinderen bidden (en eventueel door ons een E-kaart laten sturen). Een voornaam is genoeg, want God kent elk mensenkind bij naam. Zoals we horen in het liedje God kent jou vanaf het begin, helemaal van buiten en van binnenin. Voor zieke kinderen zoeken we bidvriendjes en bidvriendinnetjes.


Ken je een kind dat ziek is?

Hoe vreselijk als je met verdriet en machte­loos­heid moet toezien hoe ziek een kind is van wie je houdt! Je eigen kind of kleinkind, of misschien je broertje, zusje, vriend of vrien­din­netje. Toch is er iets dat we altijd kunnen doen: bidden.

Dat kun je zelf doen, maar je mag ook de voornaam van dit zieke kind via het aanmeld­formulier doorgeven.

Dan zullen kinderen speciaal voor dit kind bidden, bijvoorbeeld bij activiteiten van Kinderen bidden voor kinderen, in een Communiegroep of thuis. God onze Vader in de hemel hoort elk gebed en het kindergebed zo vol van vertrouwen is extra sterk.

Ken je zelf geen ziek kind?

Toch zijn er in ons land helaas kinderen die erg ziek zijn, thuis of in het ziekenhuis. Of baby’tjes die te vroeg geboren zijn.

Klik hier voor namen van kinderen voor wie gebed gevraagd wordt.

Wie kunnen we beter vragen om met ons mee te bidden dan Maria? Want Maria is de Moeder van Jezus en heel dicht bij God. Daarom steken al honderden jaren mensen een kaarsje

Maria Sterre der zee, Maastricht
op bij een beeld van Maria en vragen haar gebed als ze hulp vanuit de hemel nodig hebben.


Wist je dat jij iets kunt doen?

Als een kind erg ziek is, moet het naar de dokter en misschien ook naar het zieken­huis. Jij bent geen dokter, maar toch kun jij ook iets doen. Je raadt het al: bidden! Want wie kan er nu beter helpen dan God zelf? Hij weet het beste hoe, al is dat soms op een andere manier dan verwacht.

Bidden voor elkaar, dat is precies wat Maria vraagt:

Maria vraagt ons om te bidden met haar
voor vrede op aarde en ook voor elkaar.


Bid je ook mee? Klik dan op de knop Wij bidden mee en vul in voor wie jij gaat bidden. Dan kunnen we dat laten weten aan dit zieke kind.
Webpagina ter beschikking gesteld door Rkactiviteiten.nl / iMoose.nl / Wim Koopman