kinderenbiddenvoorkinderen@gmail.com www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl Privacy


Bidvriendjes en bidvriendinnetjes gezocht!

Misschien heb je al wel eens een kaart gemaakt en gebeden voor een ziek kind bij een van de activiteiten van Kinderen bidden voor Kinderen. Zieke kinderen en hun ouders zijn daar heel blij mee.

Af en toe is er zo’n activiteit, maar het hele jaar door zijn er wel ergens in Nederland kinderen ziek.

Niet een of twee dagen een beetje ziek, maar echt erg ziek. In plaats van lekker spelen na school, liggen ze in het ziekenhuis of thuis in bed. Dat is niet fijn!

Daarom zijn we op zoek naar bidvriendjes en bid­vrien­din­netjes: jongens en meisjes die thuis elke week één keertje willen bidden voor een ziek kind. Wist je dat jij dit kind zo kunt helpen? God luistert heel graag naar het gebed van kinderen. Jezus vraagt ons om vrienden te zijn voor elkaar. Zo kun jij een vriend zijn voor een ziek kind.

Hoe word je een bidvriendje of bidvriendinnetje?

Heel gemakkelijk:
  • Ga naar de pagina Bid voor een kind en klik op de knop en kies een of meerdere namen van zieke kinderen.
  • Schrijf deze naam of namen op deze bidkaart en hang deze ergens op waar je het goed ziet. Deze kaart sturen we je gratis op als je ons je adres mailt, maar je kunt hem ook uitprinten.
  • Bid een keer per week (vaker mag natuurlijk) het gebedje op de kaart.
Pssst, doe jij ook mee?

Het moet niet, maar het is wel leuk als je ons mailt voor wie jij bidt. Dan kunnen we aan ‘jouw’ zieke kind laten weten dat hij of zij een bidvriendje of bidvriendinnetje heeft. Als jij erg ziek zou zijn, zou je dat toch ook fijn vinden? Natuurlijk mag je ook voor andere kinderen bidden. Voor God wordt het nooit teveel!

Ons mailadres is: bidvriendje@kinderenbiddenvoorkinderen.nlWebpagina ter beschikking gesteld door Rkactiviteiten.nl / iMoose.nl / Wim Koopman