kinderenbiddenvoorkinderen@gmail.com www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl Privacy

Advent kaartenactie voor het WKZ Utrecht een groot succes!

Van Van Marian van der Laan, Emmaüs parochie Zeist
Gepubliceerd: 20 januari 2014

Iedereen bedankt voor het meewerken aan de actie voor het WKZ!

Er zijn 489 kaarten binnen gekomen op ons parochiecentrum in Zeist.

De Josephkerk van de Emmaüs locatie Zeist heeft, samen met Stichting Kinderen bidden voor Kinderen, kaarten verzameld voor zieke kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Deze kinderen konden met de kerstdagen niet naar huis, allen zijn langdurig ziek. Maar de vreugde was groot om al onze kaarten te mogen ontvangen, 490 kaarten zijn er totaal binnengekomen. De kaarten kwamen uit Limburg, Brabant, Enschede, Achterhoek, Gelderland, Rotterdam, Zeist, en vele andere plaatsen. Pastoor Henk Bloem is mee geweest om deze op 23 december te brengen bij de leiding van het ziekenhuis, die zelf voor een eerlijke verdeling zorgde. De pastoor heeft de zegen uitgesproken voor alle zieken en hun familie.

Het was een echt hart onder de riem voor de kinderen en hun ouders. Men was blij verrast en vond het een warm idee, en bijzonder dat de Kerk dit initiatief genomen had en dat zoveel kinderen in Nederland een kerstkaart gemaakt hadden. Vooral de persoonlijke informatie op de kaart, waar de kinderen iets over zichzelf vertelden, werd echt door iedereen gelezen en zeer gewaardeerd. Het was een warm lichtpuntje dat echt bij Kerstmis hoort.

We zijn dankbaar voor dit succes en de fantastische samenwerking met zoveel parochies door het land. Maar vooral natuurlijk HEEL VEEL DANK aan alle kinderen die samen zoveel mooie Kerstkaarten hebben gemaakt.Webpagina ter beschikking gesteld door Rkactiviteiten.nl / iMoose.nl / Wim Koopman