kinderenbiddenvoorkinderen@gmail.com www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl Privacy

December activiteit Empel

Traditionele Kerstmiddag voor Communicanten in Empel

Gepubliceerd: 15 januari 2015
Van: Communiewerkgroep Parochie Heilige Maria, lokatie Empel


Het is al bijna traditie. Voor het 6e jaar op rij waren de communicanten uit Empel uitgenodigd voor de Kerst­bijeenkomst van Kinderen bidden voor Kinderen. Deze middag wordt elk jaar opgenomen in het rooster van de Communie­voor­bereiding. Zodoende waren ook nu op zaterdag 13 december weer alle communicanten aanwezig. Met zo’n 30 kinderen zijn er tientallen kleurrijke kerst­kaarten gemaakt voor kinderen die ernstig ziek zijn. Na het oefenen van het kinder­rozen­krans­liedje op de melodie van Fatima (druk op de player om hem te horen!) gingen we in processie naar de kerk. Daar hebben ook de ouders meegedaan aan het kinder­rozen­krans­gebed.

De kerst­versiering in de kerk, de kerststal en de kerstliedjes begeleid op gitaar maakten deze middag tot een sfeervolle voor­bereiding op Kerstmis, waarmee de kinderen een beetje licht hebben kunnen brengen bij kinderen die het moeilijk hebben.

Het draaiboek en de materialen voor deze middag zijn te downloaden van de pagina Materialen.Webpagina ter beschikking gesteld door Rkactiviteiten.nl / iMoose.nl / Wim Koopman