kinderenbiddenvoorkinderen@gmail.com www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl Privacy

Moederdag voor Maria op Moederdag, zondag 10 mei 2015

Zondag 10 mei 2015 is het weer Moederdag. Veel kinderen maken dan een mooie tekening voor hun mama of geven een bosje bloemen.

Maria is ook Moeder. Moeder van Jezus en Moeder in de hemel van alle mensen. Zij bidt steeds voor al haar kinderen op aarde, ook voor jou! Je kunt bloemen gaan neerzetten in een Mariakapel, maar wist je dat elk Maria is daar heel blij mee! Geef jij ook zo’n roos aan Maria op Moederdag?

Thuis meedoen aan Moederdag voor Maria

Grote en kleine kinderen kunnen thuis een Weesgegroet voor Maria bidden om haar blij te maken. Wees Gegroet Maria voor Maria is als een mooie roos.


Oproep aan jong en oud: Doe mee aan Moederdag voor Maria

Hoe kun je meedoen aan Moederdag voor Maria?
Dit kan eenvoudig thuis of waar je ook maar bent, samen met kinderen of alleen. Bid op zondag 10 mei minimaal een Weesgegroet. Voor Maria is elk Weesgegroet als een mooie roos. Als heel veel mensen dit doen, krijgt Maria echt een reuze boeket! We zullen dit zichtbaar maken op deze site.

Mail naar maria@kinderenbiddenvoorkinderen.nl vanuit welke woonplaats je op deze zondag meebidt, alleen of als gezin. Ook mensen in België worden uitgenodigd mee te doen.

Samen een grote rozenkrans

Op deze website kun je zien waar in Nederland mensen zo’n roos van gebed geven aan Maria op Moederdag. Laten we er een prachtige krans van rozen van maken!

Moederdag voor Maria op de kaart

Tussenstand:

1.977 rozen


Geef even door
met hoeveel mensen
in welke woonplaats
je minimaal één Weesgegroet bid met onze aktie. We pinnen je dan op de kaart en hogen de teller op!Er wordt ook mee­gebeden in Rome, Luxemburg, Bretagne, Fuerte­ventura & Kandersteg!

Voorbeeld uit een parochie van een eerdere Moederdag voor Maria

Van de vrijwilligster kinderwoorddienst Geloofsgemeenschap St. Lambertus Hengelo

Tijdens de kinderwoorddienst op Moederdag hebben de kinderen een prachtige kaart gemaakt voor hun mama’s. Aan elke kaart hing de wonderdadige medaille van Maria als extra cadeautje.

Bij terugkomst in de kerk heeft de pastoor al deze medailles gezegend en hebben de kinderen een roos bij Maria neergezet. Vervolgens zijn er twee Weesgegroetjes gebeden: één door de kinderen en één door de moeders.

Op deze manier hebben we Maria bedankt voor alles wat ze voor ons doet. De kinderen vonden het erg mooi!

   Webpagina ter beschikking gesteld door Rkactiviteiten.nl / iMoose.nl / Wim Koopman