kinderenbiddenvoorkinderen@gmail.com www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl Privacy

Kerstkaartenactie voor zieke kinderen

Gepubliceerd: 26 januari 2017

Maar liefst 900 kerstkaarten!!!

Wat een prachtig resultaat. Veel kinderen hebben meegedaan: thuis, bij de wekelijkse kinder­woord­diensten in Rotterdam, bij de Kerst­bijeenkomst van communicanten in Empel (N.Br.) en op verschillende scholen in Rotterdam en een school in Zuid-Limburg.

In de laatste week voor Kerstmis zijn de kaarten weggebracht naar acht ziekenhuizen en instellingen. Zo hebben deze kerstkaarten een beetje licht gebracht bij zieke kinderen: in Rotterdam in het Franciscus Gasthuis, Sophia MC, Maasstad ziekenhuis en Ikazia ziekenhuis, in Schiedam in het Vlietland ziekenhuis, in Capelle aan den IJssel in het IJssellandziekenhuis en de Pallieterburght en in Tilburg in het St. Elisabeth Ziekenhuis.

Namens de zieke kinderen een welgemeend: DANKJEWEL VOOR DE MOOIE KAARTEN aan alle kinderen die hebben meegedaan. Jullie hebben de kaarten mooi gekleurd en versierd en ook nog hartverwarmende berichtjes geschreven. De kerstkaarten van een school uit Parkstad (L) werden in een grote doos bij de afdeling Rotterdam van Kinderen bidden voor Kinderen bezorgd. Wat een verrassing was dat: zoveel mooie zelfgemaakte kaarten met zoveel lieve berichten erop voor de zieke kinderen. Heel veel dank uit Rotterdam.

Doen jullie eind van dit jaar ook weer mee? Overigens kun je nog het hele jaar doorgaan met bidden voor zieke kinderen. Kijk eens op de pagina Bid voor een Kind.


Webpagina ter beschikking gesteld door Rkactiviteiten.nl / iMoose.nl / Wim Koopman