kinderenbiddenvoorkinderen@gmail.com www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl Privacy

Kaartje voor Maria

Op zaterdag 13 mei hebben de bisschoppen in Maastricht om bescherming en hulp van Maria gevraagd voor de mensen in Nederland. Op die dag was het precies 100 jaar geleden dat Maria in Fatima voor de eerste keer verscheen aan Lucia, Francisco en Jacinta.
Klik hier als je het verhaal nog niet kent.

Hart vol liefde

Maria is onze lieve Moeder in de hemel, ook van jou. God luistert heel graag naar de Moeder van zijn Zoon Jezus, want haar hart is vol liefde voor iedereen. Maria wil ons helpen om vaker ‘ja’ te zeggen tegen God en ‘nee’ tegen wat slecht is. Dan komt er meer liefde in ons hart en gaan we meer lijken op Jezus. Dan zullen we later voor altijd gelukkig zijn in de hemel, net zoals Francisco, Jacinta en Lucia.

Stuur jij Maria een kaartje?

voorkant achterkant
Klik hier om de kaart te downloaden. Als je geen printer hebt, kun je wat op de achterkant van het kaartje staat overschrijven op een andere kaart en invullen.

Laat Maria weten voor wie jij haar bescherming en hulp wilt vragen. Voor jouzelf en bijvoorbeeld voor je papa en mama, opa, oma, juffrouw of meester. Vrijwilligers van Kinderen bidden voor Kinderen zorgen ervoor dat jouw kaart in oktober naar Maria in Fatima wordt gebracht.

Stuur je kaart zo snel mogelijk naar:
  • Stichting Kinderen bidden voor Kinderen
    Markt 1
    5241 VL  Rosmalen

Meer weten?
Webpagina ter beschikking gesteld door Rkactiviteiten.nl / iMoose.nl / Wim Koopman