kinderenbiddenvoorkinderen@gmail.com www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl Privacy

Voor het 7e jaar kerstkaarten naar ziekenhuizen


Ook dit jaar hebben kinderen weer kerstkaarten gemaakt voor kinderen die tijdens Kerstmis in het ziekenhuis moesten blijven. We ontvingen prachtige kaarten uit o.a. Hellevoetsluis, Veenendaal, Eindhoven, Montfoort.

Veel dank aan alle kinderen die met een kerstkaart en een gebedje een beetje licht hebben gebracht tijdens Kerstmis.

In de Advent 2019 kunnen jullie opnieuw meedoen aan de landelijke actie Kerstkaarten maken voor zieke kinderen.Pastoor Smits vertelt over het bezoek van Kinderclub Rafael Utrecht aan het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht.

Kerstmis is het hoogfeest van het goddelijk Kind, en daarmee van alle kinderen en mensen­kinderen. Een bijzondere actie daarbij was met vier kinderen van onze kinderclub Rafael Utrecht een tas met Kinder-Kerst-Kaarten te brengen naar het Wilhelmina Kinderziekenhuis te Utrecht. Zoals verwacht konden wij niet langs de bedden lopen, maar de coördinatrice van de kinderafdelingen kwam naar de hal waar we de tas hebben overhandigd.

Ook in Rotterdam en Capelle aan den IJssel hebben kinderen van de Lambertuskerk en drie basisscholen weer meegedaan aan deze Adventsactie.

Ruim 600 kaarten zijn er versierd, gekleurd en beplakt, nog meer dan vorig jaar! Kerstkaarten werden ook gemaakt voor oudere en zieke mensen in verpleeg/verzorgingshuizen in de regio Rotterdam.
Webpagina ter beschikking gesteld door Rkactiviteiten.nl / iMoose.nl / Wim Koopman