kinderenbiddenvoorkinderen@gmail.com www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl Privacy

Door kinderen ingesproken Rozenkrans - doe je mee?

Heb jij ook een spraakrecorder op je mobieltje? Wil je dan één Weesgegroet hardop bidden, opnemen en mailen naar radio@kinderenbiddenvoorkinderen.nl?

Dan gaan wij jouw ingesproken Weesgegroet en dat van andere kinderen aan elkaar ‘rijgen’ tot een lange ketting, tot een Rozenkrans van kinderstemmen. Als het lukt om minimaal 50 kraaltjes te vullen met ingesproken gebed, dan wil Radio Maria dit uitzenden op zaterdag 13 mei om 12.15 uur. Als je meedoet, ben jij die dag te horen op de radio!

Ook op andere momenten in dit Fatimajaar zal een door kinderen ingesproken Rozenkrans te horen zijn op Radio Maria. Kijk daarvoor op de website van Radio Maria.

Daarna kun je nog zo vaak als je wilt luisteren naar jouw Weesgegroet en dat van andere kinderen. Dat kan bij de Online Rozenkrans. Op elk kraaltje zal dan een kind te horen zijn dat het bijbehorende gebedje zegt. Dan hoef je de gebedjes van deze Rozenkrans niet meer te lezen, maar kun je gewoon ernaar luisteren.

Doe je mee?

Mail dan zo snel mogelijk, uiterlijk 10 mei, een duidelijke opname van jouw Weesgegroet naar:
radio@kinderenbiddenvoorkinderen.nl
Schrijf in je mail je voornaam, leeftijd en woonplaats erbij en eventueel waar je voor wilt bidden.

Ken je het Weesgegroet? Kijk anders hier voor de woorden van dit belangrijke gebed tot Maria. Wist je dat het Weesgegroet voor Maria is als een mooie roos die je haar geeft?
Webpagina ter beschikking gesteld door Rkactiviteiten.nl / iMoose.nl / Wim Koopman