kinderenbiddenvoorkinderen@gmail.com www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl Privacy

Nieuwste editie kinderrozenkransboekje

Boekje ‘Kinderen van God bidden met Maria’

Het vernieuwde kinderrozenkransboekje is beschikbaar! In deze editie 2021 is de over de jaren opgedane ervaring met de kinderrozenkrans verwerkt. Er is een duidelijke uitleg van het Rozenkransgebed en uitvouwbare flappen om kinderen te helpen bij het bidden van de Tientjes. De vier series Geheimen hebben ieder een eigen kleur. Behalve de kleurrijke icoonafbeeldingen heeft dit nieuwe boekje ook een aantal mooie illustraties door Susanna Hüsstege.

Extra aandacht is er voor de reden waarom Maria aan kinderen vraagt om de Rozenkrans te bidden, voor kinderen aan wie Maria is verschenen en voor Carlo Acutis, een eigentijds voorbeeld voor kinderen.

De Rozenkrans leer je niet alleen uit een boekje. Daarom wordt verwezen naar andere materialen die kinderen kunnen helpen.

De links ernaar vindt u hier: Op onze site verder tal van voorbeeldactiviteiten die laten zien hoe in Nederland en BelgiŽ met kinderen gehoor is gegeven aan de oproep van Maria tot het Rozenkransgebed.

Gratis bij elke bestelling

Tijdelijk ontvangt u bij uw eerste bestelling van deze nieuwe editie bij elk boekje een gratis rozenkransje.Editie 2021 heeft 60 pagina’s (4 meer dan voorheen).
Het is evenals de uitgave in 2009 en 2012 op A6 formaat, volledig full colour en gedrukt door Printmarkt.eu te Gennep.

Bestelt u voor een groep communicanten of vormelingen, informeer dan naar de mogelijkheden voor kwantumkorting via info@kinderenbiddenvoorkinderen.nl

Voorbeeldpagina met daarnaast de uitvouwflappen:
Webpagina ter beschikking gesteld door Rkactiviteiten.nl / iMoose.nl / Wim Koopman