kinderenbiddenvoorkinderen@gmail.com www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl Privacy

Kinderkaarten voor Maria bij de Toewijding in Maastricht

Gepubliceerd: 15 mei 2017

foto: bisdom-roermond.nl
De kinderkaarten voor Maria bij het toewijdingsgebed door de bisschoppen aan de voeten van het Fatimabeeld.
Tientallen kinderen hadden een kaart voor Maria met daarop hun eigen toewijdingsgebedje (Vlaggetjeskaart) naar ons opgestuurd. Zaterdag 13 mei 2017 lagen deze kinderkaarten aan de voeten van het Fatimabeeld terwijl de bisschoppen daar de toewijding aan het Onbevlekt Hart van Maria (beeldverslag) uitspraken. Bij de kaarten stond een foto van Francisco en Jacinta, die op dezelfde dag in Fatima heilig verklaard werden door paus Franciscus.

Aan het eind van de zeer mooie vesper­viering in de overvolle basiliek van O. L. Vrouw in Maastricht mocht een verte­gen­woordiger van stichting Kinderen bidden voor Kinderen de eerste van 7 kaarsen bij het Fatimabeeld aansteken om zo namens de kinderen aan te sluiten bij het gebed van de bisschoppen.

Kinderen uit Den Haag, Utrecht, Sittard, Naaldwijk en nog vele plaatsen hadden een kaart gestuurd.

Vlaggetjeskaart

voorkant achterkant

Kaartjes voor Maria

Voor kinderen was er de mogelijkheid om een kaartje voor Maria toe te sturen. Dit kaartje kon worden uitgeprint en ingevuld. Klik hier voor de uitleg voor kinderen en nadere details.

Ongeveer 80 kinderen hebben een kaartje voor Maria naar ons toegestuurd. De eerste kinderkaarten zijn neergelegd bij het Fatimabeeld in Maastricht op 13 mei tijdens de toewijding van Nederland door de bisschoppen.

Op 30 oktober zijn alle overige kaarten meegegaan naar Fatima en door een medewerker van het heiligdom bij Maria neergelegd.Webpagina ter beschikking gesteld door Rkactiviteiten.nl / iMoose.nl / Wim Koopman