kinderenbiddenvoorkinderen@gmail.com www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl Privacy

Toewijding aan Maria voor kinderen

Op zaterdag 13 mei zullen de bisschoppen de zeven Nederlandse bisdommen toewijden aan het Onbevlekt Hart van Maria. Dit zal gebeuren tijdens een middagviering in de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek in Maastricht. Op deze dag is het precies 100 jaar geleden dat Maria in Fatima de eerste keer verscheen aan Lucia, Francisco en Jacinta.

Deze toewijding is goed nieuws! Waarom? Omdat het de band met Maria versterkt en ons dichter bij Jezus brengt. Moeder Maria helpt ons vanuit de hemel, want zij houdt van al haar kinderen, groot en klein.

Volwassenen zijn uitgenodigd deel te nemen aan de toewijding in Maastricht.

Vlaggetjeskaart

voorkant achterkant
Voor kinderen is er de mogelijkheid om een kaartje te sturen dat op 13 mei zal worden neergelegd bij het beeld van Onze Lieve Vrouw van Fatima. Dit kaartje kan worden uitgeprint en ingevuld. Het is ook mogelijk om de tekst van het gebedje te schrijven op een eigen kaart. Klik hier voor de uitleg voor kinderen en nadere details. Insturen vóór 11 mei.

Waarom meedoen?

Omdat Maria aan de kinderen van Fatima gevraagd heeft om deze toewijding. Maria wil ons beschermen tegen het kwaad. Maria wil ons helpen mens te worden naar het Hart van Jezus. Maar God wil wel dat wij vrágen om hulp uit de hemel en, net als Maria, vertrou­wen op Gods Liefde. Dat kan stapje-voor-stapje. Voor kinderen kan het beginnen met het regelmatig bidden van een Weesgegroet.

Meer weten?
Webpagina ter beschikking gesteld door Rkactiviteiten.nl / iMoose.nl / Wim Koopman