kinderenbiddenvoorkinderen@gmail.com www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl Privacy

Reuzeboeket vanwege Moederdag voor Maria 2018Op Moederdag geven veel kinderen een mooie tekening of bloemen aan hun mama. Maar denken we er wel aan dat Maria ook Moeder is? Moeder van Jezus en Moeder in de hemel van al Gods kinderen.

Maria brengt al onze gebeden, zorgen en noden bij God. Laten we daarom op Moederdag ook onze hemelse Moeder bedanken voor alles dat zij steeds voor ons doet.

Maria bedanken met een roos van gebed

Het Weesgegroet is voor Maria als een mooie roos. Als heel veel kinderen én volwassenen, op zondag 13 mei 2018 een Weesgegroet bidden met als enige intentie om Maria te bedanken, geven we Maria op Moederdag samen een reuze boeket!

Eenvoudig aanmelden

Bidt u ook zondag 13 mei, thuis, in de kerk of waar dan ook, een Weesgegroet om Maria te bedanken? Mail dan naar maria@kinderenbiddenvoorkinderen.nl:
  • in welke woonplaats
  • met hoeveel personen
Doorgeven van deelname aan Moederdag voor Maria kan tot 19 mei 2018.
Evenals in voorgaande jaren laten we zien waar in Nederland en België deelgenomen wordt en hoeveel rozen we samen aan Maria aanbieden. Vorig jaar waren er dat ruim 3.000! We hopen dat ook dit jaar weer veel gezinnen en parochies meedoen!

Meimaand is Mariamaand

Een mooie traditie, waarvan we hopen dat deze aan kinderen wordt doorgegeven. Daarvoor hebben wij diverse (gratis) materialen en suggesties, voor parochies en thuis.

Heeft u zelf nog ideeën? Geef ze aan ons door info@kinderenbiddenvoorkinderen.nl, zodat deze ook andere parochies kunnen inspireren.

Eindstand: 2310 rozen voor MariaWebpagina ter beschikking gesteld door Rkactiviteiten.nl / iMoose.nl / Wim Koopman