kinderenbiddenvoorkinderen@gmail.com www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl Privacy

Kinderen bidden voor oorlogsKinderen

Bid jij ook voor deze kinderen?

Aan kinderen in Nederland en België:
Heb je het gezien op het Jeugdjournaal? Dit jaar vieren we dat er 75 jaar geleden weer vrede kwam in onze landen. Misschien hebben jouw opa en oma de Tweede Wereldoorlog nog meegemaakt? Zij weten dan uit eigen ervaring hoe dat was. Ruzie is vervelend, maar oorlog is véél erger.

Helaas zijn er kinderen die nu te maken hebben met de ellende van oorlog. Hieronder zijn een paar filmpjes die we van het NOS Jeugdjournaal op onze site aan jullie mogen laten zien. Klik op de foto voor hun verhaal!

Lema (9) uit Syrië Ali uit Irak Besher (9) is nu in Nederland
Met toestemming overgenomen van NOS Jeugdjournaal
Misschien denk je wel: hoe kan ík nou deze kinderen helpen?
Maria heeft verteld hoe. In Fatima (in Portugal) zei Maria tegen drie kinderen: bidt de Rozenkrans. En elk jaar op 18 oktober bidden bijna een miljoen kinderen over de hele wereld voor vrede.
Bid jij ook mee?


Van Bisdom Roermond

Natuurlijk mag je ook een ander gebedje bidden. Hiernaast zie je een voorbeeld.

Misschien heb je een eigen gebedje voor oorlogskinderen?
Als je wilt, mag je dat (laten) schrijven op dit gebedsblad en het eventueel versieren. Vraag je papa of mama om jouw gebed naar onze stichting te mailen. Dan sturen we jou als dank een cadeautje, want Kinderen bidden voor Kinderen bestaat 10 jaar op 3 oktober 2019.

Ook willen we een paar gebedjes op onze site zetten, als voorbeeld voor andere kinderen.

Hoe bid je een Tientje?

Hoeveel kraaltjes tel je aan het sleutelkoord?
Bij elk kraaltje hoort een Weesgegroet.

Klik op de kaarten voor uitleg.

Tientjesarmband of sleutelkoord

Gemakkelijk en snel een eigen armbandje of sleutelkoord rijgen? Dat kan met de materialen die Stichting Kinderen bidden voor Kinderen hiervoor aanbiedt.


Bidden voor Vrede

Gebed voor vrede is heel hard nodig. Het gebed van kinderen is extra sterk. Daarom vragen we gezinnen, parochies, scholen, kinderkoren en -clubs om met kinderen een Tientje van de Rozenkrans te bidden.

Laat ons weten als u met kinderen bidt in de Rozenkransmaand. Deelname aan Een Miljoen Kinderen geven wij door aan de internationale organisatie. Dat kan natuurlijk ook op een andere dag dan precies vrijdag 18 oktober.
Aanmelden

Plaatsen waar gebeden wordt

Tussenstand: 566 kinderen deden mee!
Webpagina ter beschikking gesteld door Rkactiviteiten.nl / iMoose.nl / Wim Koopman