Vandaag is dinsdag 18 juni  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 31 oktober 2009    Evangelie van 2009-10-31
begintijd10:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelLandelijke Open Dag Mothers Prayers
beschrijving

Mothers’ Prayers houdt komende tijd door het hele land regiodagen.
Daar kunnen moeders kennismaken met Mothers’ Prayers en vaders met Fathers’ Prayers.

'Biddende Moeders' nodigt vrouwen uit die, samen met andere vrouwen, willen bidden voor hun kinderen en kleinkinderen, maar ook voor jongeren voor wie niet gebeden wordt. We geloven dat we alle pijn en zorgen om onze kinderen bij God, onze Vader, mogen brengen en dat we kunnen vertrouwen op Zijn woorden: ”Vraagt en je zult krijgen.”

Door deze belofte wordt het duidelijk dat de Heer juist op dit vertrouwvol vragen wacht om de pijn weg te kunnen nemen en om ons en onze kinderen te kunnen zegenen en genezen, wanneer we in geloof tot Hem komen. Wekelijks komen, in deze verwachting, kleine groepjes moeders biddend bij elkaar en God hoort en verhoort! Ook vaders komen bij elkaar om in dezelfde geest met elkaar te bidden.

Wilt u kennismaken met ‘Biddende Moeders’ en ‘Biddende Vaders’ dan bent u van harte uitgenodigd op de komende regiodagen. Op alle dagen is het thema ‘Wees dankbaar dat je er niet alleen voor staat’ .

Op 31 oktober zal de landelijke open dag gehouden worden
Plaats: Hilversum
Adres: Sint-Annagebouw achter de Vituskerk
Tijd: Zaal is open om vanaf 10 uur. Het programma start om 10.30 uur. Thema: Wees dankbaar dat we er niet alleen voor staan en maar tijdelijk hoeders zijn van hun zielen.
Inleiding: Pater Johan

info

Jacintha Lagemaat
Coördinatrice MP in Nederland
(038) 453 81 81
mothersprayers_nl@hotmail.com
www.rkactiviteiten.nl/mothersprayers
www.mothersprayers.com

locatieSint-Annagebouw bij de Vituskerk
plaatsHilversum (Noord-Holland)
postcode12
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl