Vandaag is zondag 19 mei
1e Pinksterdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 3 oktober 2010    Evangelie van 2010-10-03
begintijd13:45 uur
 titelFamiliemiddag Maria-Kefasgemeenschap
beschrijving

Voor christelijke gezinnen die elkaar graag eens willen ontmoeten gaat er op zondag 3 oktober 2010 een familienamiddag door in het Oost-Vlaamse bedevaartsoord van Oostakker (België). Het is een namiddag voor jong en oud, waar ook alleenstaanden hartelijk welkom zijn. 

Er wordt gestart met een onthaal om 13.45 uur aan de basiliek van Oostakker-Lourdes, onmiddellijk gevolgd door een eucharistieviering met nevendienst voor kinderen om 14.00 uur.

Daarna vindt er een speciaal verzorgde bedevaart plaats rond de nabijgelegen grot, met een hedendaagse keuze aan inspirerende teksten en liederen voor alle leeftijden. Het waardevolle van de traditie wordt u aangeboden in de taal en cultuur van vandaag.

Om 16.00 uur begint een feestelijk samenzijn, waar volwassenen mekaar kunnen ontmoeten terwijl de kinderen veilig kunnen spelen.

info

Gemeenschap Maria-Kefas vzw
09/228 09 56
www.mariakefas.be
www.basiliekoostakker.be

locatieBasiliek Onze Lieve Vrouw Onbevlekte Ontvangenis, Onze-Lieve-Vrouwdreef 8
plaatsOostakker (België)
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl