Vandaag is dinsdag 18 juni  

categorie categorie processie
processie
wanneermaandag 21 april 2014    Evangelie van 2014-04-21
(2e Paasdag)
begintijd10:00 uur
 titelProcessie op 2e Paasdag
beschrijving

Na de pontificale hoogmis van 10.00 uur trekt de Sacramentsprocessie langs een uitgebreidere route dan normaal. Het aantal groepen is uitgegroeid zodat we kunnen spreken van een echte stadsprocessie.

Opstelling van de groepen zal zijn in de Stokstraat. Vervolgens trekken we via de Smedenstraat, Havenstraat en het Onze Lieve Vrouweplein langs de Hondertmarkt, de Bernardusstraat en de Helpoort naar de Begijnenstraat, en via Pieterstraat en Cortenstraat keren we terug naar de basiliek.

Het baldakijn waaronder het Allerheiligste wordt gedragen (“d’n Hiemel”) is helemaal opnieuw verguld en van een nieuwe bekleding voorzien.

Onze ogen zijn natuurlijk gericht op de nieuwe mantel van de Sterre der Zee.

info

www.sterre-der-zee.nl

locatieOnze Lieve Vrouwebasiliek, Onze Lieve Vrouweplein 7
plaatsMaastricht (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl