Vandaag is donderdag 18 april  

categorie categorie Reis
reis
Congregatie van Sint Jan
(Sint Jan)

Congregatie van Sint Jan

Website E-mail

Met o.a. de Broeders van Sint Jan, de Zusters van Sint Jan en het jongerenprogramma Licht Vuur & Waarheid

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 4 t/m zaterdag 7 mei 2016    Evangelie van 2016-05-04
(Nationale dodenherdenking)
 titelDuinenkamp LVW
beschrijving

Sport en spel, catechese en vriendschap, water en vuur: alles is aanwezig in dit geweldige kamp waarin vriendschap met elkaar en met Jezus centraal staat.

Christian (leiding op het duinenkamp vorig jaar) schreef een terugblik en maakt je daarmee graag enthousiast om dit jaar mee te gaan op kamp:

“De jongste kinderen, en daarmee ook de meest verre toekomst van de broeders, hebben dit jaar weer het lef gehad om mee te gaan op het Duinenkamp. Sommigen voor het eerst langere tijd weg van hun ouders, anderen al voor de vierde keer mee. Maar dat verschil viel niemand op. De één een wat grotere mond, de andere wat stiller, maar iedereen deed leuk mee! Samen hebben we de gekste dieren gevonden in het bos en hardlopers, oliesjeiks, M&M’s en andere rare mensen gezien bij de vossenjacht in het stille dorpje Limmen. We zijn zelfs helemaal naar het strand gelopen en hebben hier onze voeten laten bibberen in het nog ijskoude zeewater! Na een mooie aanbidding waar de mogelijkheid was om te biechten, hebben we een groot kampvuur gemaakt en hier heerlijke “smarsmelloos” op geroosterd. Een klein beetje gapen bij het ochtendgebed is toegestaan... voor de leiding dan. Het was een geweldig gezellig kamp en ik ben persoonlijk trots op iedere deelnemer, omdat we zo goed voor elkaar zorgden, en nooit iemand zich alleen voelde! Het enige wat nog ontbreekt is het einde van het verhaal van de “rood-blauwe ridder op het rood-blauwe paard”, maar dat gaan jullie volgend jaar horen! Hopelijk tot volgend jaar en voor de wat oudere kinderen: op naar het Ardennenkamp!”

Praktische informatie
Datum: 4-7 mei 2016
Leeftijd: 7-9 jaar
Prijs: € 100 (bij inschrijving vóór 1 maart betaal je € 85)

info

stjan.org/nl/lvw-activiteiten/evenement/5475-duinenkamp.html
facebook.com/SintJanLVW

organisatieCongregatie van Sint Jan
locatieMissionair Centrum, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl